Zoeken

Markten en industrieën

U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het verpakken. Van chocolade tot een bitumen coating, de kans is groot dat DeeDee er al een stazak voor heeft gemaakt. Zoals bijvoorbeeld voor voedselproducten die gepasteuriseerd of gesteriliseerd worden. Maar DeeDee blinkt niet alleen uit in het produceren van zakken voor de voedingsmiddelenindustrie. Ook zijn wij expert in het maken van stazakken voor persoonlijke verzorgingsproducten en drinkwater. Bovendien zijn wij erg sterk in het ontwikkelen van een stazak voor een product dat wij nog niet eerder verpakt hebben. Dit doen we middels een sterke combinatie van kennis, technologie en praktische ervaring. Om u een idee te geven in welke markten u producten van DeeDee kunt vinden, hebben we een kleine lijst gemaakt. Wellicht is uw markt de volgende die we gaan veroveren?

Voedingsmiddelen (sterilisatie / pasteurisatie)

We zijn niet alleen één van de grootste leveranciers van stazakken voor private label soepen in de Benelux, ook produceren wij veel (steriliseerbare) stazakken voor bonen, saus, kant-en-klaar maaltijden en tafelzuren. Bij DeeDee heeft u de keuze uit een breed assortiment aluminium en niet-aluminium meerlaagse laminaten, waardoor wij het perfecte (barrière) zakje voor uw voedingsproduct kunnen produceren. Vooral als u de houdbaarheid van uw product wilt verbeteren met houdbaarheidsprocessen, zoals pasteurisatie, sterilisatie of high pressure processing (HPP). U kunt onze zakken zowel in de food service markt als in de retail vinden.

Diervoeding (retort / niet-retort)

Er wordt al ontzettend veel diervoeding in een stazak verpakt. Men geeft niet alleen de voorkeur aan een stazak omdat de hoeveelheid verpakkingsafval hiermee wordt beperkt, maar ook omdat deze veel gebruiksgemak biedt bij het doseren en bewaren van diervoeding. Bij DeeDee hebben wij de liefde voor onze dieren al vaak gecombineerd met onze passie voor zakken, wat geresulteerd heeft in een aantal mooie en zeer functionele stazakken. Niet alleen voor droge brokjes, maar ook voor nat voer dat in de stazak wordt gesteriliseerd.

Chemicaliën

DeeDee is een pionier op het gebied van het produceren van stazakken voor chemische producten. Onze expertise, kennis en sterke wil om te innoveren hebben bijvoorbeeld geleid tot de introductie van de eerste UN goedgekeurde jerrycan zak voor gevaarlijke goederen. Maar ook voor minder gevaarlijke chemische producten hebben we zakken gemaakt, zoals inkt, coatings, screen wash en wasmiddelen. Het verpakken van uw chemische producten in een zak biedt veel voordelen voor zowel u als klant als voor de eindgebruiker.

Persoonlijke verzorging

We zijn allemaal wel bekend met de harde plastic flessen voor shampoo of zeep, die nog steeds een groot deel van de schapruimte in winkels in beslag nemen. Steeds meer merken ontdekken echter de voordelen van een stazak, zoals verbeterde duurzaamheid en groot gebruiksgemak. DeeDee is trots op het feit al veelvuldig een rol te hebben gespeeld in het onwikkelen van een verpakking voor persoonlijke verzorgingsproducten, maar uiteraard zijn wij altijd op zoek naar meer zeep, shampoo en crèmes die we kunnen verpakken in de perfecte stazak.

Waterindustrie

Meer dan de helft van ons menselijk lichaam bestaat uit water, daarom is toegang tot drinkwater van essentieel belang. Helaas heeft niet iedereen toegang tot (schoon) drinkwater, bijvoorbeeld vanwege het ontbreken van goede drinkwatervoorzieningen of onvoorziene omstandigheden veroorzaakt door Moeder Natuur. In dergelijke gevallen is het belangrijk om een (nood)oplossing tot uw beschikking te hebben, zoals een voedselveilige drinkwaterzak van DeeDee die gevuld kan worden met 3L, 4L of 10L drinkwater. U vindt onze drinkwaterzakken onder andere in Nederland, Duitsland en Zweden.

Wat wij u bieden

    Stazak Specialisten mét een glimlach
    Wij creëren en leveren de perfecte stazak
    Perfecte match met uw product en proces