Zoeken

Ontmoet uw producent

Door Fleur van Schendel, DeeDee 16-12-2021

DeeDee werkt met verschillende producenten verspreid over de hele wereld. Maar één van hen maakt de meeste stazakken en is voor u het allerbelangrijkste. Omdat we zo enorm trots zijn op deze producent en de band die we met hen hebben, stellen we ze graag aan u voor!

Historie
Het is alweer 17 jaar geleden dat we elkaar voor het eerst hebben ontmoet in China. En inmiddels 15 jaar geleden bestelden we de eerste stazakken bij deze producent… De beroemde kipzak verkopen we vandaag nog steeds, maar inmiddels wel in een duurzamere mono-materiaal variant. 

Tijdens één van de China reizen was Doortje op bezoek bij onze gripzakken producent. Deze was bevriend met Jack en Jason en raadde Doortje aan om ook nog even bij hen op bezoek te gaan, want deze producent kon papieren tassen maken. Niet veel later vond een heerlijk diner in fijne sfeer plaats. Papieren tassen bleken niet zo interessant voor ons, maar ze hadden in Shanghai ook een fabriek waar ze gelamineerde zakken maakten. Jack liet er meteen een aantal zien gemaakt van PET//PE.

Eenmaal terug in Nederland was Doortje nog steeds enorm enthousiast over het gesprek met Jack en plaatste een vacature voor DeeDee: ‘Productmanager gelamineerde zakken’. Dat was voor Inge de trigger om te gaan solliciteren! Niet veel later vertrok Inge voor drie weken naar China, want we moesten nog alles leren over dit nieuwe product. In die tijd is Inge iedere dag in de fabriek geweest en hebben Jack en Jason haar alles geleerd over gelamineerde zakken, het productieproces en de materialen. Puur op basis van hun kennis en expertise is DeeDee ooit begonnen met gelamineerde zakken, én met succes!

 

Meet Jack & Jason
Jack en Jason, twee broers, die net als zussen Elke en Inge aan het roer staan van hun familiebedrijf in Wuhan. Zij zijn het gezicht van de fabriek die uw stazakken maakt! Jack is de jongste broer en verantwoordelijk voor de verkoop, Jason is verantwoordelijk voor de productie. Net als Elke en Inge hebben zij het runnen van hun bedrijf parallel verdeeld (handig!), maar zij zijn niet de enige van de familie die in hun organisatie werkzaam zijn. Hun nichtje Alisa is de rechterhand (én steun en toeverlaat) van de broers en voor DeeDee de dagelijkse contactpersoon. En uiteraard werken in de productie diverse familieleden!

De relatie met Jack, Jason en Alisa is gebouwd op vertrouwen, integriteit en transparantie. Met oprechte aandacht voor elkaar en voor de mensen in onze organisaties komen we samen altijd tot het beste resultaat.

De fabriek
Als experts hebben we jaren geleden de handen ineen geslagen en hiermee onze samenwerking naar een uitzonderlijk hoog niveau getild. Samen met Alisa, Jack en Jason schakelen we elke dag over allerlei zaken uit het gehele stazakken proces; van het aankopen van (basis)materialen, de planning van het productieproces, tot aan het verzenden van de containers – samen bepalen we wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Door de goede band die we samen hebben opgebouwd en de manier waarop zij ons toelaten tot hun productie, voelt het voor ons ook als ‘onze eigen productie’. 

Eén van de kenmerken waar we ons naar elkaar altijd aan houden, is het nakomen van afspraken. We kunnen van elkaar op aan en zijn er voor elkaar wanneer we elkaar nodig hebben. Onze manier van communiceren is dan ook bijzonder fijn, er wordt snel geschakeld en in China doen ze er ook alles aan om onze klanten de best mogelijke service te kunnen bieden. Zij zijn een producent op een uitzonderlijk hoog expertniveau, ze hebben veel technische kennis in huis en leveren alleen de hoogste kwaliteit. Samen denken we mee met onze klanten en zoeken we continu naar innovaties. Elke dag doen we er dus samen alles aan om de meest perfecte, duurzame stazakken te creëren.

Meer dan een zakenrelatie
Niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak is de relatie tussen Elke en Inge & Jack en Jason met de jaren steeds hechter geworden. De relatie gaat inmiddels veel verder dan alleen een producent zijn, we zijn echt partners geworden! Sterker nog, na al die jaren van samenwerking hebben we als zakenpartners een echte familiaire band opgebouwd. Ieder jaar bezoeken we elkaar in China én in Nederland zodat we een inkijk krijgen in elkaars werkwijzen en op een persoonlijke manier kunnen praten over alle productontwikkelingen en het optimaliseren van alle processen. Dit wordt dan
altijd gecombineerd met heerlijke diners en een inkijk in elkaars cultuur, vaak in het samenzijn met meerdere familieleden.

De uitbraak van COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat we elkaar al bijna twee jaar niet hebben kunnen bezoeken. We kijken er dan ook enorm naar uit om elkaar weer te zien en onze bijzondere, persoonlijke relatie te mogen vieren. En mocht u zelf graag kennis willen maken met Jack en Jason? Wanneer de regelgeving het weer toelaat nemen wij u graag mee naar ‘onze’ productie om hen, en hun prachtige bedrijf, persoonlijk te bezoeken.