Zoeken

Een bedrukte, gepersonaliseerde 100% recyclebare MONO PE stazak

Door Ilse de Tollenaer, DeeDee 05-04-2022

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp dat een steeds grotere rol speelt in de verpakkingsindustrie. Als stazakkenbedrijf houden wij alle duurzame ontwikkelingen in de gaten en blijven wij onze stazakken innoveren. Met succes!

Samen met onze klant Cerf Dellier creëerden wij een unieke gepersonaliseerde MONO-materiaal stazak. Omdat deze zak van slechts één plasticsoort gemaakt is – 100% PE – is deze 100% recyclebaar en daardoor duurzamer dan hun vorige verpakking.

Dit is de eerste MONO-materiaal zak met een gedeeltelijke matte afwerking. Het venster is glossy en de rest van de zak is prachtig mat. De stazak is bedrukt met een volledig eigen design, het glossy venster zorgt ervoor dat het product in de zak nog meer straalt. Dankzij de toevoeging van een glossy venster is het mogelijk uw 100% recyclebare stazak nog meer aan te passen op uw wensen.

Natuurlijk stopt het ontwikkelingsproces van onze MONO-materiaal stazakken hier niet. Wij blijven innoveren en de laatste duurzaamheidstrends in de gaten houden, zodat we hier meteen op in kunnen spelen. Wie weet wat we in de toekomst allemaal kunnen verpakken in een 100% recyclebare stazak...

Bent u enthousiast geworden en denkt u er zelf over na uw producten te gaan verpakken in een 100% recyclebare MONO-materiaal stazak? Neem contact op met onze Stazak Specialisten, wij helpen u graag bij het personaliseren van uw eigen unieke en duurzame stazak!