Zoeken

Nominatie NL Packaging Awards 2018

NL Packaging Awards 2018
Door Stefanie, DeeDee 01-01-2018

De nieuwe Woksaus-zak van Jumbo - een project tot stand gekomen in samenwerking met Solina Group Netherlands - is voorzien van een eigentijds en door het Verre Oosten geïnspireerd design, compleet met een matte afwerking en glossy uitsparingen.

Deze komen door een sterk combinatiespel tussen materiaal en druktechniek prachtig naar voren, in de vorm van een gouden draak en tekst. En ondanks de gouden uitstraling, worden er geen zware metalen ingezet. Een heel mooi en bewust staaltje packaging design.

Deze stazakken waren genomineerd voor de NL Packaging Awards 2018 in de categorie Private Label. De Packaging Awards worden gezien worden als dè vakprijs voor de verpakkingsbranch.

De award voor de categorie private label is op 15 maart 2018 uiteindelijk uitgereikt aan een andere verpakking. De Jumbo wok-saus stazak is wel bij de vijf laatste genomineerden geëindigd, wat al een prestatie op zich is waar wij als DeeDee zijnde ontzettend trots op zijn!

Benieuwd naar het verhaal over de totstandkoming van deze Jumbo stazak in samenwerking met Solina Group Nederland? Lees dan de testimonial van Tamara van Beveren, team leader Sales bij Solina.


Stand-up pouch

Stazak

Lees meer