Zoeken

Over DeeDee

DeeDee 

DeeDee is opgericht in 1993 en is sindsdien actief op de markt van kunststof verpakkingen. Het is begonnen met de droom van Doortje Schilders om gripzakken uit het Verre Oosten te importeren bestemd voor de Nederlandse, Franse en Duitse markt. Het product assortiment werd al snel uitgebreid met andere verpakkingstoebehoren, zoals sealers en kabelbinders. Haar persoonlijke klantbenadering, kennis van import en de sterke wil om innovatief te zijn, heeft geleid tot een enorme groei van DeeDee. Ook de meerlaagse flexibele verpakkingen hadden al snel haar interesse gewekt waaruit de introductie van de meerlaagse stazak op de Europese markt volgde.

Doortje’s Dochters

Sinds januari 2015 zijn Doortje’s dochters Elke Coolen en Inge Louwers het gezicht van DeeDee en zetten ze haar droom voort als Doortje’s Dochters. Het is de missie van Elke en Inge om de indrukwekkende hoeveelheid aan productkennis en ervaring nog verder uit te breiden. Daarnaast bewaken ze de bedrijfscultuur, die voort is gekomen uit een fundament van sterke familiebanden waarbij integriteit hoog in het vaandel staat.

DeeDee’s missie

Het is de missie van DeeDee om samen met de klant de perfecte stazak te ontwikkelen en leveren, passend bij het product en proces.

Uw stazak dient ervoor te zorgen dat het product erin beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Maar ook uw gewenste look & feel zijn belangrijk, evenals het feit dat de nieuwe verpakking een sprong voorwaarts moet zijn op het gebied van duurzaamheid. En zeer belangrijk, de zak moet eenvoudig en vlekkeloos gevuld kunnen worden en eventueel verder verwerkt binnen uw unieke proces van conservering en/of houdbaarheidsverlenging.

Vaak is het proces van ontwikkeling complex, soms zelfs moeilijk. Gelukkig kunt u bij DeeDee rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise om uw verpakking te realiseren. Wij lopen niet weg van de uitdaging. Sterker nog, we houden van ieder uniek stazak ontwikkelproces en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Kiezen voor een stazak van DeeDee betekent voor u ontzorgen van uw verpakking. Wij ondersteunen het proces van idee tot een duurzaam, kant-en-klaar product dat geschikt is voor uw vul- en verwerkingsproces en aansprekend overkomt op uw doelgroep. Een professionele stazak, ontwikkeld met een glimlach gedurende het gehele proces. 

Onze productvoorbeelden

Lasol Car Screenwash | Spout pouch
Spar Chinese Tomato soup | Shaped pouch
HAK Kidney Bean Chili | Stand-up pouch
Kleine Keuken baby food | Stand-up pouch
Spoony soup for children | Shaped pouch

Onze kerncompetenties

Waar wij goed in zijn

Onze deskundigheid is onze kracht en stelt ons in staat om u van het beste verpakkingsadvies te voorzien. Door jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreide kennis over meerlaagse flexibele verpakkingen bieden.

Met onze klantgerichtheid gebaseerd op een open en tijdige communicatie, samenwerking en persoonlijke benadering willen wij u begeleiden van een idee tot de juiste stazak. Wij streven er voortdurend naar om die vijf sterren voor klanttevredenheid te bereiken.

Onze sterke wil om innovatief te blijven leidt tot nieuwe en opwindende gelamineerde stazakken die niet alleen erg aantrekkelijk voor uw klanten zijn, maar ook de beste productervaring mogelijk bieden.

Hoge kwaliteit producten met concurrerende prijzen, wij nemen geen genoegen met minder. Daarom werken wij alleen samen met gerenommeerde, hoog gekwalificeerde en gecertificeerde fabrikanten uit China en met ons eigen personeel ter plaatse.

Expertise

Klantgericht

Innovatief

Hoge kwaliteit producten

Concurrerende prijzen

Eigen personeel in China


Wat wij u bieden 

     Stazak Specialisten mét een glimlach
     Wij creëren en leveren de perfecte stazak 
     Perfecte match met uw product en proces