Zoeken

Proces

Het kiezen voor Stazak Specialisten met een glimlach als uw partner betekent kiezen voor een goed doordachte ervaring, die wij een customer journey noemen. U kunt het zien als een echte reis, waarbij wij uw gids zijn vanaf het idee als startpunt tot de eindbestemming: uw perfecte stazak. Elke zak die wij produceren is uniek, zo ervaren wij elke reis met onze klanten uniek. Welk avontuur u naar uw perfecte stazak zal brengen, kunt u alleen zelf ervaren. We kunnen u wel een klein voorproefje geven van wat u kunt verwachten.

Focus op het opbouwen van een sterke relatie

Bij DeeDee vinden we het opbouwen en onderhouden van een sterke relatie met onze klanten erg belangrijk. Onze Stazak Specialisten zijn oprecht geïnteresseerd in de passie die u heeft voor uw proces en product. Wij geloven in het belang van een sterke relatie om u de perfecte stazak en voortdurende ondersteuning te kunnen bieden. Als familiebedrijf denken wij dat wederzijds vertrouwen hierbij onmisbaar is.

Analyse van product en proces

Om u van de juiste stazak te kunnen voorzien, gaan wij eerst uw product en proces analyseren. Wij luisteren naar uw verhaal, stellen de juiste vragen, maken aantekeningen en vatten het samen. Wij graven zo diep als nodig is om de oplossing voor uw verpakkingsprobleem of het antwoord op uw verpakkingsvraagstuk te vinden.

Kennis delen en hulpmiddelen bieden

Door onze jarenlange ervaring kunt u profiteren van onze kennis. Kennis die wij met u willen delen door middel van ondersteuning op het gebied van design, techniek of lay-out. Om er zeker van te zijn dat wat bedacht is ook in de praktijk kan worden gebracht, zullen wij u de hulpmiddelen bieden die u nodig heeft, zoals voorbeelden en testhandleidingen. Op deze manier wordt getest en bevestigd of de technische kernmerken van de stazak geschikt zijn voor uw product en proces. 

De optimale stazak ervaring 

Zoals de VOC in de Middeleeuwen al heeft ervaren: het is soms onvermijdelijk om een storm te trotseren op weg naar de eindbestemming. De manier waarop die storm wordt getrotseerd, bepaalt voor een groot deel hoe en of de reis zal worden voortgezet. De reis die wij met onze klanten maken komt hier in grote lijnen mee overeen. Daarom deinzen wij niet terug wanneer we onderweg obstakels tegenkomen en denken we dan juist in oplossingen, niet in onmogelijkheden. Wij denken dat de reis met de klant net zo belangrijk is als de perfecte zak en streven ernaar om u de meest optimale stazak ervaring te bieden.

DeeDee biedt een totale stazak ervaring:

  • Begeleiding van uw idee naar een daadwerkelijke stazak
  • Bedrukken en produceren bij één van onze vertrouwde en gecertificeerde partners in China
  • Kwaliteitscontroles door onze collega's ter plaatse en in ons magazijn
  • Verzending van uw goederen naar een gewenste locatie, waar ook ter wereld

Wat wij u bieden

    Stazak Specialisten mét een glimlach
    Wij creëren en leveren de perfecte stazak
    Perfecte match met uw product en proces