Zoeken

Proces

Het kiezen voor Pouch Professionals with a smile als uw partner betekent kiezen voor een goed doordachte ervaring, die wij een customer journey noemen. U kunt het zien als een echte reis, waarbij wij u gids zijn vanaf het idee als startpunt tot de eindbestemming: uw perfecte pouch. Elke zak die wij produceren is uniek, zo ervaren wij elke reis met onze klanten uniek. Welke avontuur u naar uw perfecte pouch zal brengen, kunt u alleen zelf ervaren. We kunnen u wel een klein voorproefje geven van wat u kunt verwachten.

Focus op het opbouwen van een sterke relatie

Bij DeeDee vinden we het opbouwen en onderhouden van een sterke relatie met onze klanten erg belangrijk. Onze Pouch Professionals zijn oprecht geïnteresseerd in de passie die u heeft voor uw proces en product. Wij geloven in het belang van een sterke relatie om u de perfecte pouch en voortdurende ondersteuning te kunnen bieden. Als familiebedrijf zijnde denken wij dat wederzijds vertrouwen hierbij onmisbaar is.

Analyse van product en proces

Om u van de juiste pouch te kunnen voorzien, gaan wij eerst u product en proces analyseren. Wij luisteren naar uw verhaal, stellen de juiste vragen, maken aantekeningen en vatten het samen. Wij graven zo diep als nodig is om de oplossing voor uw verpakkingsprobleem of het antwoord op uw verpakkingsvraagstuk te vinden.

Kennis delen en hulpmiddelen bieden

Door jarenlange ervaring kunt of profiteren van onze kennis. Kennis die wij met u willen delen door middel van ondersteuning op het gebied van design, techniek of lay-out. Om er zeker van te zijn dat wat er is bedacht ook in de praktijk kan worden gebracht, zullen wij u de hulpmiddelen bieden die u nodig heeft, zoals voorbeelden en testhandleidingen. Op deze manier wordt getest en bevestigd of de technische kernmerken van de pouch geschikt zijn voor uw product en proces. 

De optimale pouch ervaring 

Zoals de VOC in de Middeleeuwen al heeft ervaren: het is soms onvermijdelijk om een storm te trotseren op weg naar de eindbestemming. De manier waarop die storm wordt getrotseerd, bepaalt voor een groot deel hoe en of de reis zal worden voortgezet. De reis die wij met onze klanten maken komt hier in grote lijnen mee overeen. Daarom deizen wij niet terug wanneer we onderweg obstakels tegenkomen en denken dan juist in oplossingen, niet in onmogelijkheden. Wij denken dat de reis met de klant net zo belangrijk is als de perfecte zak en streven ernaar om u de meest optimale pouch ervaring te bieden.

DeeDee biedt een totale pouch ervaring:

  • Begeleiding van uw idee naar een daadwerkelijke pouch
  • Bedrukken en produceren bij een van onze vertrouwde en gecertificeerde partners in China
  • Kwaliteitscontroles door onze collega's ter plaatse en in ons magazijn
  • Verzending van uw goederen naar een gewenste locatie, waar ook ter wereld

Wat wij u bieden

    Pouch professionals mét een glimlach
    Wij creëren en leveren de perfecte pouch
    Perfecte match met uw product en proces