Zoeken

MONO PP Stazak

Door Fleur van Schendel, DeeDee 15-05-2020

Een duurzame en toch commercieel aantrekkelijke stazak, dat is de doelstelling in 2020. Door verpakkingen onder de loep te nemen, en gebruikte materiaal samenstellingen te herzien, zijn verbetermogelijkheden soms dichterbij dan je denkt. 

Zo hebben wij onze grillzak, geschikt voor gegaarde kip, groentes en andere hot food to go producten, recent omgezet naar een volledige PP variant. Deze mono-materiaal PP zak beklimt de derde trede van onze duurzaamheidsladder en scoort hoog op gebied van recyclebaarheid. Ook de verpakkingshoeveelheid hebben we verhoogd van 50sts in een omzak naar 100sts. Geen probleem voor onze klanten en toch weer minder verpakkingsgewicht in totaal. 

Dus; minder verpakkingsgewicht, zelfde functionaliteit en beter recyclebaar. Wij zeggen; geslaagde verbetering! Gebruikt u ook grillzakken? Deze zijn in kleine afname volumes verkrijgbaar op www.packforce.nl. Voor een gepersonaliseerde variant en grotere volumes denken onze Pouch Professionals graag met u mee! Neemt u contact op via sales@deedee.nl of www.deedee.nl 


Stand-up pouch

Stazak

Lees meer
100% recyclebare stazak

100% recyclebare stazak

Lees meer