Zoeken

Barbecuëen met Rakvere

Rakvere pouch for marinated meat
Door Stefanie, DeeDee 05-06-2018

Voor veel mensen is een klein straaltje zon al reden genoeg om de barbecue van stal te halen. Vooral in Estland, waar de temperatuur doorgaans wat lager is dan in Nederland. Om de beleving die barbecueën biedt nóg aangenamer te maken en samen eten met familie of vrienden te stimuleren, heeft het Estlandse vleesmerk Rakvere nu iets moois op de markt gebracht.

Hoge kwaliteit gemarineerde blokjes varkensvlees in stazak met doorkijkvenster en handvat. Niet alleen handig om direct vanuit het koelvak mee te nemen, maar ook gemakkelijk te openen dankzij de afscheurhoekjes. Zo kan het vlees zonder te knoeien uit de zak gehaald worden. En omdat de zak voorzien is van een medium barrière, komt het duurzame varkensvlees in de beste staat aan bij de consument. Zoals het bedoeld is.

Bovendien bevat de zak veel minder verpakkingsmateriaal dan de welbekende plastic trays en blijft er na gebruik minder afval over. Een prima verpakkingsoplossing dus, die niet alleen eruit springt in het schap, maar ook het boegbeeld is van gebruiksgemak en een steentje bijdraagt aan een beter milieu.


Stazak met vorm

Lees meer