Zoeken

Premium verpakken: flat bottom zak voor koffie

Flat bottom pouch for coffee
Door Stefanie, DeeDee 08-08-2018

Bij een premium product hoort een dito uitstraling. Een verpakking die het product omarmt en de hoge kwaliteit richting de eindklant benadrukt. Een maatpak dat uitnodigt tot aanschaf en consumptie.

Zo’n verpakking noemen we een box pouch (ofwel een flat bottom pouch) en dat is precies de verpakking die Fortune Coffee voor zijn vriesdroogkoffie gekozen heeft.

Niet alleen vanwege die eerder genoemde chique looks en matte afwerking, maar ook vooral vanwege de goede stabiliteit door de vlakke bodem. En misschien wel het mooiste van alles? De koffie behoudt zijn aroma omdat de zak na gebruik middels de zipsluiting afgesloten kan worden en voorzien is van een medium barrière tegen zuurstof en vocht. Elegant en functioneel, de box pouch van Fortune Coffee eist de hoogste trede van het podium op zonder daar al teveel moeite voor te doen.

Naast de reeds genoemde voordelen van deze verpakking is deze pouch ook een duurzame keuze. Lees hierover meer in het artikel van het vaktijdschrift Pakkracht (uitgave nr.4 2018).


Flat bottom zak

Lees meer