Zoeken

De ultieme paperlook box pouch voor koffie!

Coffee box pouch
Door Fleur van Schendel, DeeDee 18-12-2018

Recent introduceerde Van Duijnen Koffie B.V. een reeks nieuwe koffieverpakkingen. De frisse nieuwe uitstraling van deze verpakkingen sluit mooi aan bij de al eerder geïntroduceerde producten, waaronder kartonnen bekers, dispensers en suiker- en creamersticks. Hiermee komt het innovatieve en duurzame karakter van Van Duijnen niet alleen terug in de koffie, maar ook in de verpakkingen.

In samenwerking met TB Brown (afvuller en leverancier van de kwaliteitskoffie) heeft DeeDee deze verpakkingen mogen leveren. Er is gekozen voor de box pouch (ook bekend als flat bottom zak) om de lichtgewicht koffie op een stabiele wijze te kunnen presenteren. Om het design goed aan te laten sluiten op de gevraagde beleving is een paperlook design gecombineerd met een grove matte korrel als afwerking.

Doordat de verpakking kan worden ingezameld via het Plastic Heroes recycling programma, is het daarmee een goede oplossing om deze duurzame Rainforest Alliance koffie op de markt te brengen!

Ben u ook op zoek naar zo'n duurzame stazak of box pouch met unieke afwerking? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij zetten graag een bakkie voor u klaar!


Flat bottom zak

Lees meer