Zoeken

Ketchup uit de knijpfles

Ketchup spout pouch
Door Stefanie, DeeDee 05-08-2017

De ketchup van Interfood is al jaren een begrip in Suriname. Om onderscheidend vermogen te behouden heeft Interfood in samenwerking met DeeDee een gepersonaliseerde spouted pouch ontwikkeld, die de naam “knijpfles” heeft gekregen.

Deze nieuwe verpakking brengt vele voordelen met zich mee. Zo is ten opzichte van de huidige verpakking minder ruimte nodig om de lege pouches te vervoeren en op te slaan. Ook ervaart de consument door de hersluitbare spout meer gebruiksgemak en kan de ketchup beter gedoseerd worden. Daarnaast kan men door de flexibele aard van de verpakking het laatste beetje eenvoudig uit de verpakking knijpen en daarvan genieten, alvorens men een nieuwe knijpfles Interfood ketchup aanschaft.

De stazak met spout is het toonbeeld van gebruiksgemak. Dit heeft Interfood dan ook goed in beeld gebracht in haar promotievideo met de stazak in de hoofdrol. Draai de dop van de pouch en 'knijp' de gewenste hoeveelheid ketchup uit de zak zonder verspilling. Bekijk de video en raak zelf overtuigd van het gebruiksgemak.


Stazak met spout

Lees meer