Zoeken

DeeDee doneert aan Plan International

Door Fleur van Schendel, DeeDee 19-12-2019

De kerstperiode komt eraan, een uitgesproken tijd voor oprechte aandacht. Aandacht voor onze klanten, waar we dankbaar voor zijn en trots op onze samenwerking. Maar ook bredere aandacht, voor de wereld om ons heen. Als vrouwelijke ondernemers voelen wij onszelf betrokken en verbonden met andere zakenvrouwen. En als internationaal bedrijf denken we daarin ook buiten landsgrenzen.

Niet alle zakenvrouwen, zelfs vrouwen in het algemeen, hebben zo een mooie en veilige basis als wij zelf. En daar willen wij dit jaar graag onze aandacht naar uit laten gaan. Dat doen we door hen te sponsoren in hun weg naar een betere toekomst. Daarvoor maken wij graag gebruik van het schitterende netwerk en de mogelijkheden van Plan International



Wij zullen dit jaar als DeeDee geen kerstcadeautjes uitdelen, maar namens al onze klanten een klas vol Verkooptrainingen voor jonge vrouwen in Uganda doneren. Hiermee sturen wij jullie onze beste wensen; voor jullie bedrijf, voor jullie persoonlijk en voor de 'Girls' van Plan International.